Medipol Üniversitesi Rejeneratif ve Restoratif Tıp Araştırmaları Merkezi (REMER) araştırmacılarından Yrd.Doç.Dr. Deniz Atasoy danışmanlığında araştırmalar yapan Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sinirbilim Programı doktora öğrencileri Fulya Köksalar ve Pelin Dilsiz, bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Meloküler Biyoloji Kongresi’nde poster sunumları ödüller aldı. Bu yıl Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen kongrede Pelin Dilsiz “Homeostatik Beslenmeyi Düzenleyen ve Hedonik Sürücüleri Kontrol Eden Melatonin Konsantre Hormon Nöronları” başlıklı posteriyle ödül kazanırken; Fulya Köksalar “VMH’daki SF1 Nöronlarının Uzun ve Kısa Süreli Regulasyonunun İstaha Etkileri” başlıklı posteriyle FEBS editörü Seamus J. Martin tarafından verilen FEBS Poster Ödülü’nü kazandı.